Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wil je jouw huid verstevigen, egaliseren en een boost geven? 

Wil je actief iets doen aan acne-littekens?

 Dan is microneedling de perfecte behandeling voor jou!

Microneedling


Fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, slechter huidbeeld of acne? Microneedling met een speciaal op jouw huid aangepaste serum is DE perfecte behandeling voor jou! Microneedling is voor vrijwel alle huidtypen en biedt direct al resultaten. Door de behandeling worden ook de kleine bloedvaten gestimuleerd, die bloed, zuurstof en voedingsstoffen rechtstreeks in de dermis (bindweefsellaag) leveren.

Wat is de werking?​

De super (ultra) dunne naaldjes van de microneedlingspen maken vrijwel onzichtbare microgaatjes in de huid (tussen 0,25 mm en 1,5 mm diep). Door deze super minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen (serum naar huidbehoefte) zoals bijvoorbeeld: Hyaluronzuur, vitamines enz. extra goed opgenomen.


Het lichaam vindt dat deze vrijwel onzichtbare microgaatjes een beschadiging is en het natuurlijke eigen herstelvermogen van de huid treedt in werking. Dit zorgt er voor dat de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf wordt geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker en elastischer!


Microneedling in kuurverband. 

De huid ziet er na een behandeling stralend, gezond en verstevigd uit. Voor maximale resultaten is het aan te raden een kuur van 5-6 behandelingen te doen, in een periode van drie maanden, met een tussenpoos van twee weken na iedere behandeling. 

Bij het behandelen van slappere huid, lifting, diepere rimpels of van littekens, zal het eindresultaat pas zichtbaar worden na enkele maanden omdat de productie van nieuw collageen in de huid deze tijd nodig heeft.


Behandeling​

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een

 uitgebreid intake gesprek plaats. De behandelaar kan de huid zo goed beoordelen en een behandelplan opstellen. De behandelaar heeft de keuze uit verschillende naald lengtes van 0.5 mm tot 1.5 mm. Hoe langer de naald hoe intensiever de behandeling. Voor het beste resultaat adviseren wij microneedling altijd te ondergaan in kuurverband. 

Als start van de behandeling wordt de huid eerst gereinigd. Vervolgens wordt elk gebied behandeld met een andere naald lengte. Welke naaldlengte gebruikt wordt hangt mede af van de huiddikte en ondergrond. Op het voorhoofd en rond de ogen gebruiken we een kortere lengte in vergelijking met bijvoorbeeld de wangen.

 Bij elke behandeling worden er nieuwe naalden gebruikt.

Na de behandeling​

Direct na de behandeling kan het lijken alsof je lang in de zon hebt gezeten en de huid wat verbrand is. Deze voelt warm en wat strakker aan dan gebruikelijk. Dit is normaal en zal binnen een paar uur afnemen. Binnen 48 uur zal jouw huid herstel zijn.De eerste week na de behandeling kan de huid wat droog en strak aanvoelen, eventueel lichte schilfervorming. Tijdens de behandeling zetten wij jouw huid aan het werk. De collageen aanmaak heeft echter wel tijd nodig, dit kan enkele weken tot zelfs maanden duren. Je hebt daarom wel wat geduld nodig.

Resultaat


- Huid wordt gladder, zachter en steviger;

- Celdeling krijgt een boost;

- Huidstructuur wordt gelijkmatiger met fijnere poriën;

- Productie van collageen en elastine neemt ook toe , rimpels en fijne lijntjes nemen af;

- Zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen;

- Bij diepe, scherpe of verzonken (atrofisch) littekens, zullen de scherpe littekenranden afgevlakt worden.


Net als bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe mooier het resultaat. 

Wij adviseren altijd een kuurverband van 6 behandelingen.