Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Permanent Make Up

BeautyLife heeft opleiding bij de beste scholen voor permanent make-up in Nederland en Belgie gevolgd. Daarna hebben we specifieke ervaring opgebouwd om een individuele stijl te ontwerpen voor elke klant.

We werken met onze eigen methode,: mooi, snel en met maximale aandacht voor de klantenwensen.

Vergunning GGD

Wilt u permanent make-up? Dan is het erg belangrijk dat u kiest voor een studio waar hygiënisch gewerkt wordt, zodat u ook écht kunt genieten van uw nieuwe versiering. Onhygiënisch werken kan vervelende huidinfecties, hepatitis B of aids tot gevolg hebben. Na het aanbrengen is het voor het mooiste resultaat van belang dat u uw permanente make-up hygiënisch verzorgt.

Natuurlijk bezit BeautyLife de vergunning om de behandelingen uit te voeren! Voor u en voor ons een prettig gevoel.

Op www.veiligpmu.nl kunt u onze vergunning controleren. Een studio met een vergunning is door de GGD gecontroleerd en voldoet daarmee aan de strenge hygiene-, en veiligheidsvoorschriften. Kies daarom voor een veilige studio die goed adviseerd over de verzorging van je tatoeage, piercing of permanente make-up na het aanbrengen.

Welke moderne vrouw wil er niet op elk moment van de dag perfect uitzien?

's Ochtends, 's middags, 's avonds, altijd een verzorgde uitstraling?

Met gewone make-up is deze wens niet te realiseren. Na een uurtje sporten, een onverwachte regenbui of een hartelijke lach loopt de gebruikelijke make-up uit, en moet er het nodige worden bijgewerkt.

De beste permanent make-up vindt u bij BeautyLife !