Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wat is een filler of hyaluronzuur injectie?

Hyaluronzuur injecties, oftewel fillers, bestaan uit hyaluronzuur. Dit is van nature in ons lichaam aanwezig en maakt de huid veerkrachtig. Het zorgt voor de stimulatie van bindweefselcellen. Dit zijn cellen die collageen en elastine aanmaken. Hyalaronzuur wordt afgebroken naarmate we ouder worden. Fillers met hyaluronzuur zijn veilig en kennen geen allergische reacties. De resultaten zijn niet permanent.

Behandeling met hyaluronzuur: voor wie?

Fillers met hyaluronzuur zijn geschikt voor uw bestaande rimpels, lijntjes, plooien en om volume aan lippen of wangen toe te voegen. De specialiste bekijkt de hoeveelheid die u nodig heeft, afhankelijk van de diepte van uw rimpels. Uiteraard speelt ook uw budget mee bij het bepalen van deze hoeveelheid.

Hoe werkt het?

Overweegt u rimpels te laten verwijderen? Dan komt u eerst langs bij ons voor een gratis consult. Tijdens dit consult krijgt u een advies over de juiste behandeling. Ook bespreekt uw specialist welk resultaat u mag verwachten en wat binnen uw budget past. Een natuurlijk resultaat vinden wij erg belangrijk. Vervolgens komt u terug voor de behandeling met fillers.

Behandeling:

Make-up wordt verwijderd en de zone(s) van behandeling gereinigd.

De specialiste plaatst het hyaluronzuur en kijkt steeds of het resultaat symmetrisch is. Vaak heeft de ene zijde van uw gezicht iets meer nodig dan de andere zijde.

U mag na uitleg over nazorg direct naar huis.

Hebben fillers nare bijwerkingen?

Rimpels verwijderen met hyaluronzuur is zeer veilig. Het is belangrijk dat u uw behandelend specialiste goed inlicht over eventuele gezondheidheidsproblemen. Denk hierbij aan huidinfecties op de behandelgebieden, of systeemziekten en auto-immuunziekten die een slechte wondheling tot gevolg hebben. Soms kunnen er kleine blauwe of rode plekjes ontstaan. Deze zijn tijdelijk en over het algemeen zijn deze goed weg te werken met make-up.

Hoe snel werken fillers?

Het resultaat van een behandeling met een filler ziet u direct. Doordat er sprake kan zijn van een kleine zwelling ziet het er zelfs extra goed uit direct na de behandeling. Houdt u er dus rekening mee dat het effect een dag later minder is dan direct na de behandeling.

Wanneer heb ik fillers met hyaluronzuur nodig en wanneer juist botox?

Hoewel fillers en botox beide injectables zijn die voor rimpels worden gebruikt, verschillen ze enorm. Botox is een stof die de spier in een gebied stillegt. Het is geschikt voor mimische rimpels, bijvoorbeeld de fronsrimpel op uw voorhoofd. Door veelvuldig aanspannen kan hier een rimpel ontstaan. Botox werkt preventief en zorgt bij een bestaande rimpel dat hij niet dieper wordt. Heeft u al rimpels die u wilt verwijderen? Dan kiest u voor een filler, een injectie met hyaluronzuur vult de rimpels als het ware op. Een combinatie van botox en fillers is ook mogelijk. Uw specialiste bekijkt de beste opties voor u.

Doet een behandeling met fillers pijn?

Veel mensen zien op tegen fillers, omdat daarbij naalden worden gebruikt. Met het hyaluron apparaat omzeil je dit probleem en in plaats van met een naald wordt onder hoge druk het hyaluronzuur onder de huid gebracht, in enkel de bovenste lagen van de huid. Over het algemeen is de behandeling nagenoeg pijnloos.

Veiligheid

Ons specialiste kan u uitgebreid adviseren en informeren over de mogelijke bijwerkingen, het te verwachten resultaat en eventuele nazorg. De schoonheidssalon voldoet aan de verplichte hoge kwaliteitseisen op het gebied van o.a. hygiëne.

Net als bij iedere cosmetische ingreep, zijn er altijd zeldzame risico’s en bijwerkingen. Het is belangrijk dat u altijd eerlijk bent tegen specialist over eventuele gezondheidsproblemen of medicijngebruik.

Mogelijke algemene bijwerkingen van fillers

Blauwheid, zwelling rondom de injectieplaats

Kleine bloedingen (zelden)

Infectie of allergische reactie (zelden en geen invloed op het resultaat)

Granuloomvorming (harde plekjes)op de plaats van injectie (zeer zelden en van voorbijgaande aard)

Effectiviteit

Het effect van een behandeling met een filler (hyaluronzuur) is meteen zichtbaar. Wel kan er sprake zijn van een lichte zwelling, maar die verdwijnt vaak binnen een dag. Een behandeling met fillers is niet permanent. Gemiddeld is het effect tussen de zes en acht maanden zichtbaar. Daarna heeft u nieuwe fillers nodig om het resultaat te behouden. Het is heel goed mogelijk om deze injecties te combineren met andere methoden voor huidverbetering.

Zijn fillers duur?

Een cosmetische behandeling met fillers, ofwel hyaluronzuur, is bij veel klinieken erg prijzig. Omdat deze behandeling vooral in prive-klinieken wordt aangeboden, is het vaak een hoge drempel. Schoonheidssalon "Beautylife" wil dit type behandeling graag bereikbaar maken voor iedereen. 

Staat het antwoord op uw vraag over fillers er niet tussen?

Neem dan gerust contact op met schoonheidssalon "Beautylife". Of maak direct een afspraak bij ons voor een gratis en vrijblijvend consult.